e – Book

Ovo je nešto na čemu sam radila dosta vremena, moja prva elektronska knjižica, “slatka domaćica – 25 slatkih recepata za svaku priliku.”

Sadrži 25 slatkih recepata od kojih su 4 potpuno nova i dostupna samo u knjižici – Čokoladna Jaffa torta, Ferrero kapkejks, Ferrero torta i Raffaello tart.

Ideja mi je bila da napravim skup sa po mom mišljenju najboljih recepata, da budu precizni, jasni i pre svega slatki. Mislim da je strava imati nešto gde su svi omiljeni recepti na jednom mestu. Dugo sam birala i dvoumila se koji će se recepti naći u knjižici, na kraju sam se odlučila za moje lične favorite. Svaki recept je detaljno objašnjen i ima precizne mere. Takođe postoji dosta preporuka, saveta i objašnjena, koje sastojke koristim, kakvi su mi kalupi…
Stvarno se nadam da će vam se knjižica dopasti jer je nastala baš onako od srca, svaki dan sam malo po malo radila na njoj.

Knjižicu možete poručiti putem e-maila slatkadomacica@gmail.com ili mog Instagram naloga slatkadomacica. Cena elektronske knjižice je 600 RSD i plaćanje se vrši uplatom na račun. Iz inostranstva je možete poručiti OVDE , detaljna uputstva za plaćanje Pay Palom se nalaze na linku. Ako imate bilo kakva dodatna pitanja, slobodno me pitajte i pišite preko društvenih mreža.

Veliko hvala svim mojim prijateljima i porodici koji su bili tu da me podrže i savetuju. Obavezno mi javite utiske o elektronskoj knjižici! ❤️

Hvala puno Sonji (@littlesoulsbysonja) na predivnim slikama i Jani (@happyhous.e) na bajkovitom prostoru! ❤️

Veliki slatki pozdrav,
Julia