top of page

Česta pitanja

 • Koji su načini plaćanja?
  Za sada nudimo dva načina plaćanja: 1. Plaćanje pouzećem 2. Uplata na račun *Ukoliko želite da platite uplatom na račun, molimo vas da nam se javite putem mejla: info.slatkadomacica@gmail.com kako bismo vam prosledili uplatnicu i instrukcije.
 • Kojom kurirskom službom šaljete?
  Sve šaljemo preko Pošte Srbije. Manje pošiljke šaljemo PostExpressom, veće pošiljke šaljemo kao paket. Pošiljke stižu u roku od 1-3 radna dana od momenta poručivanja. Ukoliko želite da vaš paket pošaljemo nekom drugom kuririskom službom, molimo vas da nam to naglasite pri poručivanju ili nam se obratite putem mejla: info.slatkadomacica@gmail.com
 • Šta da radim ako nisam u mogućnosti da primim pošiljku kada dođe kurir?
  Ukoliko niste na adresi ili niste u mogućnosti da primite pošiljku kada kurir dođe na vašu adresu, kurir će vam ostaviti obaveštenje u sandučetu ili će vam stići SMS poruka sa informacijom o broju pošiljke koju ćete moći da pokupite u vašoj pošti narednih 20 dana.
 • Da li su paket dobro zaštićeni?
  Itekako jesu! Pored toga što se trudimo da nam pošiljke uvek lepo i uredno izgledaju, dajemo sve od sebe da kutija bude adekvatno obezbeđena kako ne bi došlo do loma lomljivih stvari. Ukuliko je sadržina lomljiva, to obavezno naznačimo na kutiji a proizvod obezbedimo tako da se ne pomera unutar kutije.
bottom of page